Meble Kuchnie Na Wymiar Piła Producent Mebli Salony Sypialnie Łazienki Garderoby Szafy Schody Biura Meble Kuchenne Łazienkowe Pod Wymiar na Zamówienie Pila Kuchnia Salon Sypialnia Łazienka Biuro Garderoba Szafa Komandor Przesuwna na Zamówienie Od Ręki Meble Piła Kuchnie Systemowe Modułowe w Pile Meble Od Ręki

OPINIE

Opinie Naszych klientów

Opinia

Rated 5,0 out of 5
31 lipca 2020

Wszystko idealnie dopracowane.

Joanna

Meble na wymiar

Rated 5,0 out of 5
29 lipca 2020

Wszystko perfekcyjnie dopasowane do podanych rozmiarów… Na pewno wroce…

Mateusz

Zamówienie: kuchnia na wymiar

Rated 5,0 out of 5
8 czerwca 2020

Zamówiłem kuchnie na wymiar i nasza współpraca przebiegła bez zarzutów. Panowie przygotowali projekt po którym W 10 DNI(!!!) dostałem to co chciałem. Wszystko tak jak pisali, solidne i wysoki standard. Polecam każdemu

Marcin B.

Garderoby

Rated 5,0 out of 5
15 kwietnia 2020

Zamówiliśmy wraz z mężem mini garderobę dla naszej córki. Wykonanie nas usatysfakcjonowało więc jeśli zajdzie potrzeba, na pewno wrócimy do was i zrealizujemy kolejne pomysły Pozdrawiam

Agnieszka A.

Opinia na temat mebli modułowych

Rated 5,0 out of 5
15 stycznia 2020

Z całego serca polecam, świetny kontakt, profesjonalizm na każdym kroku i co najważniejsze pięknie wykończone meble

Mariola S.

Meble na wymiar

Rated 5,0 out of 5
16 października 2019

Usługa wykonana w bardzo szybkim tempie. Sam materiał bez zarzutów, a do tego odpowiednia cena:)

Waldek

Opinia

Rated 5,0 out of 5
9 października 2019

Trafiłem do was z polecenia koleżanki, która zamawiała u was kuchnie kilka miesięcy temu. Bardzo fajna firma, która stoi na najwyższym poziomie.

Marcel W.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
27 maja 2019

Pełny profesjonalizm, rzetelność i dobry kontakt z firmą. Nie bez powodu jestem zachwycony. Wykonany projekt jak i finalny projekt na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto potrzebuje mebli

Michał T.

Cena kuchnia na wymiar

Rated 5,0 out of 5
7 lutego 2019

Stosunek ceny do usług bardzo dobry i rzadko spotykany na rynku

Wykonanie mebli solidne

Montaż w domu w ciągu 10 dni

Polecam

Mariusz

SUPER

Rated 5,0 out of 5
28 listopada 2018

SUPER GORACO POLECAM !!! Wykonanie i montaż na 6!

Kasia Sz.

Montaż i wykonanie mebli na wymiar

Rated 5,0 out of 5
24 września 2018

Firma na medal, od pierwszego spotkania po realizację i montaż wszystko przebiegało bardzo sprawnie i profesjonalnie 🙂

Katarzyna T.

Meble do salonu

Rated 5,0 out of 5
18 września 2018

Polecam w ciemno Wykonanie solidne które posłuży na długie lata

Ewa

Meble modułowe

Rated 5,0 out of 5
19 czerwca 2018

Firma bardzo rzetelna i dotrzymuje słowa. Meble tak jak się umawialiśmy, solidnie zbudowane i perfekcyjnie wykończone. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam.

Mateusz Sz.

Kuchnia modułowa + szafki do salonu

Rated 5,0 out of 5
2 kwietnia 2018

Jeżeli nowa kuchnia, to tylko z tej firmy. Jesteśmy zachwyceni pod każdym względem! Szybki termin realizacji i sprawny montaż.

Marcin S.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
27 lutego 2018

Z czystym sumieniem mogę polecić waszą firmę. Bardzo dobry kontakt z klientem. Zachęciliście mnie, aby zamówić u was kolejne meble!

Tomasz Ł.

Pozytywnie

Rated 5,0 out of 5
22 lutego 2018

Wszystko super, polecam.

Adam

Wspołpraca

Rated 5,0 out of 5
18 grudnia 2017

Współpracę z Państwa firmą uznaję za dobrą. Zamówiłem szafę na wymiar. Technika wykonania szafy jak u najlepszych. Wszystko na plus także 5 gwiazdek.

Włodzimierz B.

Szafy na wymiar

Rated 5,0 out of 5
4 września 2017

Zamówiłam 3 szafy na wymiar do mojego i córek pokoju – Panowie dopasowali wszystko tak jak trzeba, przyszli i pomierzyli, a potem w szybkim tempie zrealizowali wszystkie trzy szafy także 5 gwiazdek zasłużone.

Karolina N.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
23 marca 2017

Wszystko pozytywnie

Ryszard

Meble na wymiar

Rated 5,0 out of 5
11 stycznia 2017

Polecam. Profesjonalnie, sprawnie i z dbałością o szczegóły.

Joanna G.

Meble na wymiar opinia

Rated 5,0 out of 5
20 października 2016

Zamówione meble zostały wykonane zgodnie z tym co założyliśmy w projekcie. Wyglądały bardzo estetycznie. Termin realizacji szybki bo aż w 8 dni. Meble solidne i co najważniejsze nie kosztowały wiele także polecam, każdemu kto planuje zakup mebli na wymiar.

Julia J.

Kuchnie na wymiar

Rated 5,0 out of 5
1 września 2016

Zamówiona u państwa kuchnia na wymiar spełniła nasze oczekiwania i na pewno będziemy z niej zadowoleni na długie lata.

Piotr

Kuchnie modułowe

Rated 5,0 out of 5
25 kwietnia 2016

Duży wybór, a projektanci potrafią doradzić w każdym aspekcie 😉

Aneta T.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
13 grudnia 2015

Wszystko ok, bez zarzutów

Mateusz Ł.

Meble na wymiar

Rated 5,0 out of 5
1 września 2015

WSZYSTKO TAK JAK UZGADNIALIŚMY… PANOWIE ZAPEWNILI ŻE DOSTANIEMY MEBLE W 10 DNI A DOSTALIŚMY PO 8… JEŚLI BYŁA BY MOŻLIWOŚĆ DAŁABYM 6 GWIAZDEK!!!!!

Ewa O.

Biuro

Rated 5,0 out of 5
22 marca 2015

Dzięki Panom udało mi się urządzić biuro według moich małych marzeń, a praca sprawia mi większą przyjemność. Serdecznie pozdrawiam i polecam.

Sylwester S.

Opinia na temat kuchni na wymiar

Rated 5,0 out of 5
19 stycznia 2015

Obsługa klienta na najwyższym poziomie, meble solidne i bezpieczne. Jeśli będzie okazja na pewno przyjdę ponownie. Poleciłem was już znajomemu, który buduje dom 🙂

Sławomir M.

Meble na wymiar

Rated 5,0 out of 5
27 listopada 2014

Zasłużone 5 gwiazdek.

Amelia

Meble modułowe

Rated 5,0 out of 5
15 maja 2014

Bardzo podoba mi się, że dbacie o każdego klienta nie patrząc na wielkość zamówienia. Zamówiliśmy jedną szafkę, a zostaliśmy obsłużeni jak trzeba. Warto zamawiać meble z waszej firmy.

Kasia W.

Kuchnie na wymiar

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2014

Szybkie terminy realizacji co cieszy najbardziej bo zdążyli zrobić mój projekt, aż w 9 dni! Jak patrzę to wszystko solidnie i pasuje co do milimetra. Całokształt wygląda olśniewająco więc na pewno zapadnie w moją pamięć. Polecam wasze meble i mam nadzieję, że jak wrócę to zachowacie takie same (wysokie) standardy! 5 gwiazdek

Sylwek T.